Monitorizare

Monitorizare sisteme de alarma

Serviciul de monitorizare a sistemelor de alarma, unul dintre principalele servicii furnizate de Hyperion Guard, reprezinta urmarirea continua (24 de ore din 24, 7 zile din 7) a sistemelor de alarma din obiectivele beneficiarilor in Dispeceratul National Hyperion Guard.
Acest serviciu se bazeaza pe tehnologie de ultima generatie, folosita in concordanta cu legislatia romana in vigoare cat si cu standardele internationale specifice acestei activitati.
Nu in ultimul rand, serviciul se bazeaza si aportul operatorilor dispeceri ai Hyperion Guard, special pregatiti pentru aceasta activitate si cu o bogata experienta practica in domeniu.
In Dispeceratul Hyperion Guard putem monitoriza orice tip de sistem de alarma, utilizand toate modalitatile de conectare posibile din punct de vedere tehnic (GPRS prin VPN, SMS, linie telefonica) precum si cele mai raspandite tipuri de dispecerate utilizate in acest moment in Romania (Seka, Roel, Instant, Paradox, etc.)

Monitorizare video

Similar Dispeceratului de monitorizare a sistemelor de alarma, Dispeceratul de monitorizare video al Hyperion Guard, dispecerat ce functioneaza complet separat de cel de monitorizare a sistemelor de alarma, permite monitorizare 24 de ore din 24 si 7 zile din 7 a sistemelor video aflate in locatiile beneficiarilor.
Utilizand sisteme video bazate pe tehnologie IP sau sisteme video clasice, dispeceratul permite urmarirea sistemelor video ale beneficiarilor pentru identificarea situatiilor ce impun luarea de masuri precum trimiterea echipajelor de interventie, notificarea beneficiarului sau a autoritatilor competente (112), etc.