Echipa

Toate sectoarele de activitate ale societății sunt coordonate de Directorul General, de directori și șefi de compartimente cu pregătire profesională și experiență în domeniul securității bunurilor și a persoanelor. Dl. Varga are o experiență semnificativă și rezultate remarcabile în managementul mai multor companii de protecție și pază.

​Echipa managerială HYPERION GUARD este compusă din Director general, Director de monitorizare și intervenție, Director pază, Director departament tehnic și Directori zonali.

​Din echipa manageriala HYPERION GUARD fac parte specialiști și experți cu experiență în Poliție, Jandarmerie: foști polițiști cu experiență în domeniul ordinii publice care au condus servicii de ordine publică la nivelul județului, foști angajați ai Jandarmeriei care au organizat , condus și au participat la acțiuni pe linia ordinii publice la evenimente organizate la nivelul județului.

Competențele acestora sunt completate cu cursuri de manager de securitate și alte cursuri din domeniul pregătirii pe linia pazei bunurilor și a persoanelor.