Companie

HYPERION GUARD S.R.L, este o societate comercialã, înfiinţatã în conformitate cu prevederile Legii 333/2003 și autorizată de Inspectoratul General al Poliției, Direcția Poliției de Ordine Publică, cu licența nr. 3422/P/24.11.2020 , având obiect de activitate prestarea de servicii de supraveghere, protecție și pază a obiectivelor, bunurilor și valorilor, proiectarea, instalarea și exploatarea mijloacelor tehnice împotriva efracțiilor.

Societatea are peste 180 de angajați, bine pregatiți profesional, gata ofere clienților noștri servicii de calitate, perfect adaptate nevoilor lor. Ca o garanție suplimentară, firma dispune de o poliță de asigurare de răspundere civilă față de terți în valoare de 500.000 lei.

Compania se preocupă permanent de creșterea nivelului serviciilor oferite, dezvoltând permanent, cu succes, un ansamblu de măsuri și de mijloace de contracarare a acțiunilor neautorizate, ilegale sau accidentale, cauzatoare de prejudicii morale sau materiale, un sistem performant de protecție și intervenție rapidă, bazat pe un complex de echipamente, rețele și sisteme tehnice, pe mobilitatea forțelor proprii de intervenție și pe capacitatea ei înaltă de acțiune.

Toate sectoarele de activitate ale societății sunt coordonate de Directorul General, dl. Varga Iacob Ludovic, de directori și șefi de compartimente cu pregătire profesională și experiență în domeniul securității bunurilor și a persoanelor. Dl. Varga are o experiență semnificativă și rezultate remarcabile în managementul mai multor companii de protecție și pază.

Echipa managerială HYPERION GUARD este compusă din Director general, Director de monitorizare și intervenție, Director pază, Director departament tehnic și Directori zonali.

Din echipa manageriala HYPERION GUARD fac parte specialiști și experți cu experiență în Poliție, Jandarmerie: foști polițiști cu experiență în domeniul ordinii  publice care au condus servicii de ordine publică la nivelul județului, foști angajați ai Jandarmeriei care au organizat , condus și au participat la acțiuni pe linia ordinii publice la evenimente organizate la nivelul județului.

Competențele acestora sunt completate cu cursuri de manager de securitate și alte cursuri din domeniul  pregătirii pe linia pazei bunurilor și a persoanelor.

ACTE FIRMĂ

CERTIFICĂRI